Leeuwarden, Anne Wadmanwei

We hebben we meerdere vestigingen in het bruisende Leeuwarden. Je vindt hier altijd iets wat bij je past. Bij onze locatie aan de Anne Wadmanwei ligt het accent op techniek, media, innovatie en duurzaamheid.

Adres
Anne Wadmanwei 6, 8914 BD Leeuwarden
Open in Google Maps
google maps anne wadmanwei
Voordeur Firda locatie Leeuwarden, Anne Wadmanwei

Leuke extra’s bij deze locatie

  • Grote praktijkruimtes met veel machines en apparatuur 
  • Fotostudio bij Mediavormgeving 
  • Eigen vleugel voor IT met serverroom  
  • DuurzaamDoen huis 
  • Kantine 

Studeren bij de Anne Wadmanwei

Aan de Anne Wadmanwei hebben we opleidingen op het gebied van Techniek, Bouw, IT en Mediavormgeving. Je werkt hier samen met andere studenten aan nieuwe technieken, innovatieve projecten en duurzame materialen. Dat doe je ook met opdrachtgevers van buiten school. Bijvoorbeeld aan de Solar Boat, zonne- en windenergie en 3D-printing. Ben jij geïnteresseerd in zaken als robotica, domotica, internet of things en cyber security? Of ben jij een echte medialiefhebber? Ook dan zit je hier op je plek. 

Praktijkruimtes 

Onze grote werkruimtes en technieklokalen bieden alle up-to-date apparatuur die je ook bij bedrijven tegenkomt. Daarnaast vind je hier een échte fotostudio en serverroom. Je kunt je hier helemaal uitleven! Ook zijn er genoeg ruimtes om in groepen te werken aan projecten en opdrachten.  

En verder… 

Toe aan pauze? In de kantine kun je een lekkere en gezonde snack of bakje koffie halen. Hier is genoeg ruimte om even tot rust te komen of bij te kletsen. En mocht je een vraag hebben, loop dan even langs de receptie. Daar helpen we je graag verder.