Leeuwarden, Egelantierstraat

We hebben we meerdere vestigingen in het bruisende Leeuwarden. Je vindt hier altijd iets wat bij je past. Bij onze locatie aan de aan de Egelantierstraat vind je de opleidingen op het gebied van veiligheid.

Adres
Egelantierstraat 70, 8924 EP Leeuwarden
Open in Google Maps
Egelantierstraat
Firda locatie Leeuwarden, Egelantierstraat

Leuke extra’s bij deze locatie

  • Bushalte voor de deur 
  • Kluisjes om je spullen in op te bergen 
  • Sportlokalen 
  • Dojo 
  • Kantine 
  • Een eigen brandoefening container 

Studeren bij de Egelantierstraat

Aan de Egelantierstraat vind je de opleidingen Veiligheid & Vakmanschap, Beveiliging en Handhaving, Toezicht en Veiligheid (HTV). Hier leren we studenten om Nederland veilig te houden. En dat is hard werken! Daarom zitten in dit gebouw veel sportfaciliteiten, want conditie is heel belangrijk bij deze beroepen. Je beschikt hier ook alle materialen die je nodig hebt om op bivak te gaan. En er zijn lokalen waar je alles leert over verpleging en techniek, zoals het werken met portofoons en bewakingscamera’s. 

Ruimte 

Vlakbij het gebouw is veel groen te vinden. Hier is genoeg ruimte voor de buitenoefeningen. Schrik dus niet als je mensen in camouflage voorbij ziet rennen. Ook is er op het terrein een eigen BHV container waar brandoefeningen worden gedaan.  

En verder… 

Even bijkomen van een zware oefening? Dat kan in de gezellige kantine. Ook haal je hier lekkere en gezonde hapjes of drankjes. Zo kun je er weer tegenaan. Wanneer je toch nog wat schoolwerk moet verzetten, dan kan dit op de multifunctionele trap. Deze is namelijk zo omgebouwd dat hier heel wat werkplekken én kluisjes in zitten. Handig!