Sneek, Martiniplein

Firda in Sneek is het enige ROC in de regio Súdwest Fryslân. Als je hier woont, kun je dus dichtbij huis een leuke opleiding vinden. Onze locatie Martiniplein is dé plek voor de opleidingen van Economie & Ondernemen.

Adres
Martiniplein 1, 8601 EG Sneek
Open in Google Maps
Martiniplein
Firda locatie Sneek, Martiniplein

Leuke extra’s bij deze locatie

  • In het centrum van Sneek 
  • Fitnessruimte 
  • Pingpongtafel  
  • Projectbureau LINK 
  • Kantine 
  • Bushalte

Studeren bij Martiniplein

Midden in het centrum van Sneek zit onze locatie Martiniplein. Een bruisende plek met de sfeer van het centrum, dichtbij bedrijven, winkels en een supermarkt. Hierdoor loop je makkelijk even de stad in. Doordat deze locatie zo dichtbij het centrum ligt, is het goed bereikbaar met het openbaar vervoer, fiets, scooter en auto. Er zijn voldoende (gratis) parkeerplekken in de buurt.  

Aan de slag 

Er is hier volop ruimte is voor het uitvoeren van projecten, opdrachten en om les te krijgen. Daarnaast zijn er op de gangen voldoende plekken om te studeren. Je vindt hier ook ons eigen projectbureau ; Projectbureau LINK. Hier ga je tijdens je opleiding al aan de slag voor externe opdrachtgevers.  

En verder… 

Even je hoofd leegmaken? Ook dat kan! In het gebouw is er namelijk ook een ruimte om te fitnessen. Of heb je juist zin in een potje ping-pongen? Dat kan ook! En mocht je behoefte hebben om wat te eten of te drinken, dan kun je terecht in de kantine voor wat lekkers. Hier kun je natuurlijk ook zitten tijdens de pauze of een tussenuur.