Training Innovatie en zorgtechnologie in de praktijk

Firda voor Volwassenen heeft haar opleidingsaanbod per 1 mei 2024 uitgebreid met de cursus Zorgtechnologie. Techniek is niet meer weg te denken uit de zorg en de komende jaren hard nodig om de zorg toekomstbestendig te houden.

zorgrobot

Zorginnovaties succesvol toepassen

De training "Innovatie en zorgtechnologie in de praktijk" biedt tools en kennis om zorgtechnologie effectief te integreren in de dagelijkse zorgwerkzaamheden. Deze training helpt deelnemers niet alleen om op de hoogte te blijven van de nieuwste zorgtechnologieën, maar ook om deze technologieën effectief te benutten. Hierdoor verbetert de zorgmedewerker de zelfredzaamheid van cliënten, verhoogt de kwaliteit van zorg en wordt het werk interessanter en efficiënter voor de zorgmedewerker.

Deze training is vijf jaar geleden samen met het onderwijs en de praktijk ontwikkeld om medewerkers in de zorg te versterken in het gebruik van zorgtechnologie. De afgelopen jaren heeft deze training zijn succes bewezen. Daarom is de training een paar jaar geleden geadopteerd door Anders Werken in de Zorg Fryslân. Dit maakt dat deze cursus in nauwe verbinding staat met de praktijk en de allernieuwste digitale en technische ontwikkelingen in de zorg.

Meer informatie en opgave