Sneek, Eeltjebaasweg

Firda in Sneek is het enige ROC in de regio Súdwest Fryslân. Als je hier woont, kun je dus dichtbij huis een leuke opleiding vinden. Je kunt bij de Eeltjebaasweg terecht voor opleidingen in de maritieme techniek.

Adres
Eeltjebaasweg 4, 8606 KA Sneek
Open in Google Maps
Eeltjebaasweg
Firda locatie Sneek, Eeltjebaasweg

Leuke extra’s bij deze locatie

  • Omringd door water 
  • Eigen haven 
  • Botenlift 
  • Projecthallen 
  • Bushalte 

Studeren bij Eeltjebaasweg

Op watersportbedrijventerrein ’t Ges vind je onze opleidingswerf. Hier kun je terecht voor opleidingen in de maritieme techniek. De werf ligt aan het water, midden in het maritieme hart van Sneek. Hij beschikt over alles wat een échte werf ook heeft: een botenlift, een eigen haven en genoeg hallen met apparatuur om mee aan de slag te gaan! 

Samenwerken 

Vaak werk je met meerdere studenten aan opdrachten. Soms zijn dat ook studenten van andere opleidingen. Zo leer je veel mensen kennen. Daarnaast werken we samen met bedrijven in de jacht- of scheepsbouw uit de buurt. Zij zitten te springen om goede medewerkers. Je vindt dus vast snel een baan. 

De Harste 

Naast dat je veel op de Eeltjebaasweg te vinden bent, krijg je ook lessen op locatie Sneek, De Harste. Hier is een gezellige kantine, lekkere coffee corner, pooltafel, tafeltennistafel en genoeg ruimte om tot rust te komen of te werken.