Sneek,  Harste

Firda in Sneek is het enige ROC in de regio Súdwest Fryslân. Als je hier woont, kun je dus dichtbij huis een leuke opleiding vinden. De Harste heeft een breed aanbod met mbo-opleidingen. Er zit vast iets tussen wat bij je past!

Adres
Harste 4-6, 8602 JX Sneek
Open in Google Maps
Harste
Restaurant KIEM op Firda locatie Sneek, De Harste

Leuke extra’s bij deze locatie

  • Coffee corner 
  • Tafeltennistafel 
  • Biljarttafel 
  • Restaurant KIEM 
  • Projectbureau LINK 
  • Eigen werf 

Studeren bij de Harste

Op de Harste kun je veel verschillende opleidingen volgen. Elke opleiding zit op een eigen ruimte in het gebouw. Zo hebben studenten van de horeca-opleidingen hier een eigen leerbedrijf: Restaurant KIEM, met een echte keuken én bar. Maar er zijn hier nog veel meer praktijklokalen te vinden. Zo leren studenten op school al hoe het er in het bedrijfsleven aan toe gaat.  

Ook in Sneek 

Volg je een opleiding in de maritieme techniek? Dan krijg je je praktijklessen op onze eigen werf. Deze is te vinden aan de Eeltjebaasweg op watersportbedrijventerrein ’t Ges. Ook hebben we een locatie aan het Martiniplein waar opleidingen van Economie & Ondernemen projecten uitvoeren voor échte opdrachtgevers, vanuit projectbureau LINK. 

En verder… 

Je voelt je meteen welkom als je onze vestiging aan de Harste binnenloopt. Het is ruim, open, licht en modern. Je vindt er een gezellige kantine, lekkere coffee corner, pooltafel, tafeltennistafel en genoeg ruimte om tot rust te komen of te werken. En mocht je een vraag hebben, loop dan even langs de receptie. Daar helpen we je graag verder.