Hoera, CIOS Heerenveen Leeuwarden bestaat 50 jaar! En dat jubileum vieren we graag samen met jou. We organiseren allerlei activiteiten om terug te blikken én vooruit te kijken. Op deze pagina vind je inspirerende verhalen, het laatste nieuws en een agenda vol feestelijke evenementen. Zien we je snel?

CIOS50 voor een vitale regio

In de afgelopen 50 jaar ontwikkelde CIOS zich als belangrijke regionale en nationale speler. Natuurlijk door de sportopleidingen en het begeleiden van toekomstige sport- en bewegingsprofessionals. Maar óók door het samenwerken met organisaties en bedrijven voor een vitale regio. Die bijdrage vinden we belangrijk. Een vitale regio is fysiek gezond en maakt impact op sociaal, economisch en cultureel gebied. Als CIOS Heerenveen Leeuwarden hebben we de middelen én het talent in huis om ons hiervoor in te zetten. 

De ‘vitale regio’ is het thema van ons jubileum. Dit thema staat centraal bij de evenementen en activiteiten die we organiseren. Een startsein voor nóg eens 50 jaar waarin we samen verschil maken voor de regio.

Agenda

Bekijk hier de volledige agenda
Bekijk hier de volledige agenda

Podcastserie - 50 jaar passie en prestatie

Welkom bij "Een Halve Eeuw Beweging", de exclusieve podcastserie waarin we met elkaar het gouden jubileum van het CIOS vieren. In deze meeslepende serie duiken we in 50 jaar sportieve hoogtepunten, persoonlijke verhalen en de ontwikkeling van CIOS dat aan de basis staat van zoveel sport- en beweegplezier. 

Doe je oortjes in en laat je meenemen op een inspirerende audioreis door een halve eeuw aan passie, prestaties en vooruitgang. Of je nu een oud-student bent, een sportliefhebber, of gewoon geïnteresseerd in boeiende verhalen – deze podcastserie biedt voor ieder wat wils. 

Podcast Een Halve Eeuw In Beweging

Een Halve Eeuw Beweging

Binnenkort vind je hier de link naar de podcast en kun je je abonneren op "Een Halve Eeuw Beweging".

Projecten in de regio

Als CIOS vinden we onderwijs heel erg belangrijk, maar willen we ook graag iets terugdoen voor de regio. In het jubileumjaar staan we hier uitgebreid bij stil. 

We bieden in dit jubileumjaar verschillende activiteiten aan voor diverse doelgroepen, onder begeleiding van CIOS-studenten uit de verschillende profielen. Denk hierbij aan het in beweging krijgen van bewoners en netwerkrelaties. 

We trappen af met de seniorensportweken in de maand oktober, hier zijn we vooral te vinden op locaties van zorginstellingen in de regio. 

Verdere info volgt.