Volwassenenonderwijs

Certificatencarrousel zorg en welzijn

Het Certificatencarrousel biedt studenten de mogelijkheid om op een flexibele wijze een MBO-certificaat binnen Zorg & Welzijn te behalen. In een doorloopgroep van maximaal 14 studenten kunnen ze kiezen uit maar liefst 8 verschillende MBO-certificaten, waaronder leereenheden en keuzedelen. Het traject biedt studenten de vrijheid om op diverse momenten te starten en uit te stromen zodra het traject is afgerond.

Foto Z&W

Hoe werkt het?

Het certificatencarrousel werkt op abonnementsbasis. Afhankelijk van het gekozen mbo-certificaat start je met een traject van 10 weken. Vervolgens kan het abonnement per 5 weken worden verlengd. Het certificatencarrousel is geschikt voor mensen die in de sector Zorg & Welzijn willen werken. Denk aan zij-instromers, herintreders, mensen met een afstand tot de 
arbeidsmarkt of met een migratieachtergrond. We leiden op voor erkende mbo-certificaten die bij Duo geregistreerd worden, net als een diploma. Ook voor mensen die al in de sector werken en willen doorstromen, zijn de certificaten interessant.

 

 • Contact

  Wil je meer weten over het certificatencarrousel? Neem contact met ons op.
  058 - 233 99 66

  volwassenen@firda.nl
 • Bekijk ons volledige aanbod

  We bieden veel opleidingen en cursussen voor jouw medewerkers

  Bekijk aanbod