Start post-mbo Gespecialiseerd Revalidatie Zorg in Lelystad

Ontdek de post-mbo-opleiding Gespecialiseerd Revalidatie Zorg (GRZ)! Deze CZO-erkende opleiding opent deuren naar nieuwe kansen in jouw carrière.

Start post-mbo Gespecialiseerd Revalidatie Zorg in Lelystad

Ben jij een gedreven verzorgende of verpleegkundige in de geriatrische revalidatie en wil je hogerop? Ontdek de post-mbo-opleiding Gespecialiseerd Revalidatie Zorg (GRZ)! Deze CZO-erkende opleiding opent deuren naar nieuwe kansen in jouw carrière. Samen met Landstede Groei Opleidingen starten we binnen het volwassenenonderwijs van Firda in november in Lelystad.

In de zorgsector veranderen de eisen snel en dat betekent mogelijkheden voor groei. Als gespecialiseerd verzorgende revalidatie coördineer jij de zorg voor cliënten en hun mantelzorgers. Je helpt hen om hun revalidatiedoelen te bereiken en zo zelfstandig mogelijk te leven. Daarnaast zorg je voor de continuïteit van de zorg in samenwerking met een multidisciplinair team. 

Is dit jouw volgende stap? Ontdek meer over deze opleiding en meld je aan om verder te groeien!

Aanmelden: https://landstedegroeiopleidingen.my.site.com/s/?studie=PPgyjK03nFjdpQtMsZ1Vierl7NH%2BIRw3%2Bj2TNEn%2Fl%2FE%3D